miercuri, 24 decembrie 2008

Astrologie04

AŞA FAC EU.

A face o astrogramă pentru cineva este o mare răspundere. Opţiunea de a servi pe cineva impune o analizare a contextului în care se solicită o consultaţie. Oamenii, de obicei nu sunt satisfăcuţi de o analiză a ceea ce sunt ei. De obicei aşteaptă soluţii, fără prea multă vorbărie. Sunt grăbiţi, de obicei a toate ştiutori, cunoscători în ale astrologiei, şi aşa mai departe. Ei vin la consultaţie doar pentru a auzi, ceea ce de fapt vor să audă. Am întâlnit o elevă care dorea să ştie dacă va lua Bacu. I-am spus că este slab pregătită şi că dacă nu va pune burta pe carte nu va reuşi. A doua zi a mers la şcoală şi a spus colegelor că nu se va prezenta la Bac deoarece eu i-am spus că va pica.
Am întâlnit subiecţi care îşi exprimau îndoiala în seriozitatea acestor servicii. Ei au citit în ziare, în cărţi, au ascultat la radio, şi de foarte puţine ori li se potriveşte, iar pentru alţii potrivirea este nulă. Alţii vin pentru a arăta cât sunt de cunoscători în ale meseriei. Mai sunt şi alţii care cer rezolvarea unor probleme, acum şi imediat şi fără nici un efort fizic şi mai ales pecuniar. Mai degrabă doresc vrăji. Am întâlnit un subiect care dorea moartea cuiva, aşa doar pentru plăcerea personală fără a avea din asta vreun câştig. Este destul de importand ca subiectul studiului să fie acelaşi cu solicitantul. Am întâlnit cazuri când subiectul şi solicitantul erau persoane diferite. În asemenea cazuri se pot declanşa conflicte cu urmări dintre cele mai nefaste, de aici şi greşeala de a transmite în direct, la radio sau TV, consultări astrologice.
Un alt aspect este acel al compatibilităţii intelectuale între cel care acordă consultaţia şi cel care solicită consultaţia. O lipsă de comunicare poate duce la rezultate contrare scopului. În asemenea cazuri te trezeşti cu sentimentul că vorbeşti singur. Nu este de neglijat nici să determini predispoziţia intelectuală a subiectului.
Instrumentul cel mai la îndemână este bioritmul. De preferat ar fi să existe o compatibilitate intelectuală bioritmică precum şi o curbă intelectuală ascendentă, pozitivă, în special al solicitantului, şi de foarte bun augur, şi pentru cel care acordă consultaţia.
Consider necesar şi a se face o compatibilitate bioritmică cu părinţii, eventual chiar şi cu bunicii. Extinderea este necesară având în vedere că de cele mai multe ori solicitanţii moştenesc unele caractere, de la bunici. De obicei, asta se întâmplă în cazul primilor doi născuţi. Trebuie avut în vedere că uneori solicitantul nu are nimic comun cu tatăl sau bunicii dinspre tată. Aici se ridică un mare semn de întrebare, dacă solicitantul poartă sau nu numele tatălui natural; poate este înfiat, poate a fost schimbat la maternitate, poate... mai ştiu eu ce.
Cunoscând toate acestea, se poate trece la o consultare propriu zisă. Consultarea se face în funcţie de ceea ce doreşte solicitantul. Procedurile sunt diferite. Se poate stabili motivaţia. Dacă este vorba de relaţiile dintre soţi, atunci este bine să fie amândoi. Dacă este vorba de relaţiile părinte-copil, aici se impune prudenţa de mai sus. Când este vorba de evenimente din viaţa solicitantului, procedura este alta. Voi încerca să arăt cum fac în fiecare caz în parte.
Pentru început, voi încerca să arăt cum procedez în cazul a doi parteneri care formează o familie, sunt doritori să întemeieze o familie, sau pur şi simplu sunt parteneri de afaceri şi vor să vadă dacă vor putea munci în echipă.
După realizarea procedurilor generale, în cazul familiei se analizează şi compatibilitatea astrală şi zodiacală. În cazuri deosebite se poate utiliza şi un test psihologic de compatibilitate.
Sunt cazuri când solicitarea se referă la anumite perioade din viaţă, atunci se poate utiliza programul de evenimente ale lui Peter Ford. Într-o asemenea situaţie programul de evenimente este util pentru obţinerea de informaţii succinte pe durata de 60 de ani.

Niciun comentariu: