luni, 29 decembrie 2008

Astrologie 05

FACTORI DEVIANŢI

Prin realizarea hărţii astrale se poate spune despre un subiect că a primit la naştere un anumit bagaj util pentru îndeplinirea misiunii care îi este încredinţată, pentru lecăţiile ce trebuie să le înveţe. Desigur, prin timpul şi locul în care s-a născut, persoana se supune legilor vibraţiei universale in interiorul căreia se sincronizează.
Totuşi, tiparul ăn care s-a născut nu este un tipar fix, de deformabil. Putem compara, mediul, cu un lac plin cu apă pe suprafaţa căruia plutesc diferite fiinţe. Fiecare dintre ele provoacă un anume tip de valuri. Acestea, la rândul lor interferează cu valurile provocate de alte fiinţe. Aceste interferenţe de valuri pot da alte valuri rezultante acţiona diferit asupra unei fiinţe: favorabil, neutre sau negstive până la distrucţie.
Şi ca să revenim la astrologie. Educaţia unei fiinţe începe din momentul procreerii, motiv pentru care consider eu, că este necesar a se analiza mediul în care s-a desfăşurat viaţa subiectului, din momentul presupus, al procreerii. Care a fost compatibilitatea dintre părinţi, care au fost relaţiile cu persoanele apropiate, chiar şi cu cele de la locul de muncă. Care au fost gândurile mamei, mai ales. Este de presupus că gândurile mamei pot influenţa atât de mult viaţa copilului încât se poate ajunge până, chiar, şi la imrimarea fizionomiei.
Dacă se doreşte obţinerea unui tipar cât mai apropiat al unei persoane, aceste consideraţii nu sunt de neglijat. În acest sens încerc o analogie. Un copil se naşte cu mari talente de mecanic. În acest caz, dacă se naşte într-o familie onestă, copilul poate deveni un mecanic bun, sau chiar un profesor universitar în domeniul mecanicii. În schimb dacă se naşte într-o familie de hoţi copilul va avea talent de sp, în ărgător, dar tot de mecanică. Dacă în perioada prenatală, în ambele cazuri, mamele au preocupări şi intense dorinţe de acaparare, copilul va avea aceeaşi tendinţă.
Moştenirile native pot fi influenţate, fie în sens pozitiv, fie în sens negativ. Dar şi aici este un ceva. Nu tot ce societatea consideră bun, din punct de vedere spiritual, această tendinţă poate fi pozitivă. Aşa se explică rxistenţa unor indivizi, care aparent, merg împotriva curentului. Doar Dumnezeirea poate şti care va fi drumul unei fiinţe. Răsturnările de situaţii, de multe ori surprinzătoare, pot explica yicala „necunoscute sunt căile domnului”. Totuşi nu trebuie să uităm că nimic nu se întâmplă instantaneu şi că un eveniment instantaneu este rezultatul acumulării calitative a unor acţiuni trecute, poate chiar şi în vieţile anterioare.

Niciun comentariu: